Tuzsuz peynirin bozulmasını önleyecek yöntem geliştirildi

Erciyes Üniversitesi Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Hasan Cankurt, Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Yetim ve Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Sağdıç, peynirin muhafazası için  halihazırda kullanılan tuz  limitlerinin yarısını kullanarak taze peynirin muhafaza edilebileceği bir yöntem geliştirdiler. Anadolu Ajansı’nın verdiği haberin ayrıntısını okumak için TIKLAYINIZ.

One thought on “Tuzsuz peynirin bozulmasını önleyecek yöntem geliştirildi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s